Προτάσεις Μενού

Οργάνωση

Η τεχνολογία μας παρέχει σήμερα πολλά χρήσιμα εργαλεία για τον τέλειο σχεδιασμό μίας εκδήλωσης. Με τη βοήθεια του υπολογιστή, γίνεται δυνατός ο σχεδιασμός ενός ολόκληρου δωματίου, από τον μπουφέ και τα καθίσματα, μέχρι τη διακόσμηση του χώρου.
Έτσι το προσωπικό μας γνωρίζει επακριβώς πού πρέπει να τοποθετήσει το κάθε τι, ακολουθώντας κατά γράμμα τα σχέδια του διοργανωτή. Επομένως, με τη βοήθεια προγραμμάτων του υπολογιστή καθίσταται δυνατή η καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών) μίας εκδήλωσης. Επιπροσθέτως, μπορεί να χρησιμεύσουν και ως βάση δεδομένων με συνταγές αλλά και λίστες πελατών και προμηθευτών. Επομένως, μέσω της τεχνολογίας εξασφαλίζεται η ταχύτητα αλλά και η τελειότητα, καθώς η εκδήλωση μπορεί να σχεδιαστεί έως την παραμικρή λεπτομέρεια, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα εμφάνισης δυσάρεστων εκπλήξεων.

Φαντασία

Ωστόσο, όσο καλά οργανωμένη και να είναι η διαδικασία της τροφοδοσίας, εάν το φαγητό δεν είναι αρεστό, έχουμε αποτύχει.

Το καλό φαγητό είναι πάντα καλοδεχούμενο και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας του κοινού για την εκδήλωση. Το καλό φαγητό σε συνδυασμό με πρωτότυπες ιδέες , την σωστή επιλογή του μενού για κάθε περίπτωση, αποτελεί για εμάς έναν ακαταμάχητο συνδυασμό! Φαντασία στο μενού, έξυπνοι συνδυασμοί τροφίμων και μοντέρνα σκεύη, συνθέτουν μία ιδιαίτερη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Αφενός χρειάζονται στο μενού κάποια κλασικά στοιχεία (επιλογή ασφαλών λύσεων) για να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση της πλειοψηφίας του κοινού και αφετέρου χρειάζεται μία δόση φαντασίας με πιάτα που να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να κερδίζουν τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών.

Email

info@santorinicatering.gr

Τηλέφωνα

22860 33183
6972 876900

Διεύθσυνση

Μεσσαριά, Σαντορίνη, 84700

123