Εταιρικό Προφίλ

Πριν επιλέξετε το χώρο της εκδήλωσης, βεβαιωθείτε για την ποιότητα του Catering! Μπορεί το φαγητό να φαίνεται μία μικρή λεπτομέρεια της εκδήλωσης, ωστόσο είναι μεγίστης σημασίας, καθώς είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να κερδίσετε τους καλεσμένους σας.

Ο κάθε επισκέπτης θα σχηματίσει μία προσωπική άποψη σχετικά με την περιποίηση που έλαβε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ως εκ τούτου, η γαστρονομική ευχαρίστηση του καλεσμένου, συνεπάγεται και μία θετική στάση απέναντι στην εκδήλωση γενικότερα.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει μενού για χορτοφάγους ή να γνωρίζουμε, εάν θα παρευρεθούν άτομα με τροφικές αλλεργίες, θρησκευτικές ή ειδικές δίαιτες. Στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται να γνωρίζουμε εκ των προτέρων, ποιοι και πόσοι θα παρευρεθούν, ώστε να προετοιμαστεί αναλόγως και το μενού. Η τροφοδοσία είναι μια αντανάκλαση ολόκληρης της εκδήλωσης και όταν είναι προσεγμένη, σίγουρα δίνει και καλή εντύπωση στον καλεσμένο. Κάθε εκδήλωση, από ένα γεύμα εργασίας μέχρι ένα μεγάλο συμπόσιο πέντε πιάτων, αποτελείται από μια σειρά στοιχείων, που καθορίζουν την επιτυχία. Ωστόσο, εάν ένα μόνο από τα συστατικά αυτά είναι κακής ποιότητας, μπορεί να διακυβευθεί ολόκληρη η επιτυχία της εκδήλωσης!


Αναλαμβάνουμε: 
Γάμους, Βαπτίσεις, Εορτές, Παιδικά πάρτυ, Κοινωνικές εκδηλώσεις, Συνέδρια, Εγκαίνια, Ημερίδες, Coffee Break, Εταιρικά Γεύματα, Σίτιση Προσωπικού, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, όποια & αν είναι η εκδήλωση που προγραμματίζετε σε μας θα βρείτε τον πιστό συνεργάτη για την επίτευξη μιας άψογης επαγγελματικήςς διοργάνωσης.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (με εξοπλισμό της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας) που καταλαμβάνουν χώρο 200 τ.μ., απασχολείται μόνιμο προσωπικό με απόλυτη εξειδίκευση, δίνοντας στην εταιρία την δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων από 25 έως και 700 ατόμων.
Η εταιρεία στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων  και προδιαγραφών έχει ενταχθεί  στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.

about-us.jpg

Οργάνωση

Η τεχνολογία μας παρέχει σήμερα πολλά χρήσιμα εργαλεία για τον τέλειο σχεδιασμό μίας εκδήλωσης. Με τη βοήθεια του υπολογιστή, γίνεται δυνατός ο σχεδιασμός ενός ολόκληρου δωματίου, από τον μπουφέ και τα καθίσματα, μέχρι τη διακόσμηση του χώρου.
Έτσι το προσωπικό μας γνωρίζει επακριβώς πού πρέπει να τοποθετήσει το κάθε τι, ακολουθώντας κατά γράμμα τα σχέδια του διοργανωτή. Επομένως, με τη βοήθεια προγραμμάτων του υπολογιστή καθίσταται δυνατή η καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών) μίας εκδήλωσης. Επιπροσθέτως, μπορεί να χρησιμεύσουν και ως βάση δεδομένων με συνταγές αλλά και λίστες πελατών και προμηθευτών. Επομένως, μέσω της τεχνολογίας εξασφαλίζεται η ταχύτητα αλλά και η τελειότητα, καθώς η εκδήλωση μπορεί να σχεδιαστεί έως την παραμικρή λεπτομέρεια, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα εμφάνισης δυσάρεστων εκπλήξεων.

Φαντασία

Ωστόσο, όσο καλά οργανωμένη και να είναι η διαδικασία της τροφοδοσίας, εάν το φαγητό δεν είναι αρεστό, έχουμε αποτύχει.

Το καλό φαγητό είναι πάντα καλοδεχούμενο και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας του κοινού για την εκδήλωση. Το καλό φαγητό σε συνδυασμό με πρωτότυπες ιδέες , την σωστή επιλογή του μενού για κάθε περίπτωση, αποτελεί για εμάς έναν ακαταμάχητο συνδυασμό! Φαντασία στο μενού, έξυπνοι συνδυασμοί τροφίμων και μοντέρνα σκεύη, συνθέτουν μία ιδιαίτερη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Αφενός χρειάζονται στο μενού κάποια κλασικά στοιχεία (επιλογή ασφαλών λύσεων) για να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση της πλειοψηφίας του κοινού και αφετέρου χρειάζεται μία δόση φαντασίας με πιάτα που να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να κερδίζουν τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών.

Email

info@santorinicatering.gr

Τηλέφωνα

22860 33183
6972 876900

Διεύθσυνση

Μεσσαριά, Σαντορίνη, 84700

123